Домати по депутати от 6,30 до 12 часа организира днес

...
Домати по депутати от 6,30 до 12 часа организира днес
Коментари Харесай

Домати по депутати и блокада на Народното събрание

”Домати по депутати ” от 6,30 до 12 часа провежда през днешния ден Отровното трио. Домакини на недоволството са Арман Бабикян и Николай Хаджигенов. На път за работа през Народно заседание минете, хвърлете домати и отминете.
Призив за " Блокада на Борисов, Парламента и Мафията " насочва БОЕЦ на Георги Георгиев.

В Народното събрание през днешния ден се привиква изключително за чуването на Бойко Борисов, което ще стартира в 09.00ч. След повече от месец блокади и митинги против ръководещата ни мафия, това е момента да покажем своята неотстъпчивост и увереност за постигането на нашата първа обща цел – ОСТАВКА на Борисов, Гешев, Кошлуков и Цацаров!, пишат уредниците и приканват " всички жители и организации, които са солидарни с поставената цел ", да блокираме дружно постройката на Народното събрание.

В апела им се споделя още: Елате от цялата страна, от всички градове и общини, от всички квартали на Столицата, елате да блокираме Борисов и мафията! Гражданите се борим за независимост и правдивост и нашата идея е чиста. Исканите от нас оставки са единствено началото, само че са наложителна първа стъпка за отстраняването на мафията от властта. Нека да се надигнем с лицата си против наглите и дружно да спечелим тази борба! Този миг ще бъде и лакмус за това кой защо се бори и до къде е подготвен да стигне. Имаме своето конституционно право да протестираме против една прогнила и корумпирана власт изгубила своята легитимност, която няма нито законното, нито моралното право да ръководи. Правителството на Пеевски и Доган с министър председател Бойко Борисов е въплъщение на задкулисието и ние, жителите не одобряваме и отхвърляме налаганата благодарение на основният прокурор на мафията, Иван Гешев мафиотска тирания!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР