Домът на Яворов е обявен за продажба. Търгът ще се

...
Домът на Яворов е обявен за продажба. Търгът ще се
Коментари Харесай

След два провала: пак продават къщата на Яворов

Домът на Яворов е разгласен за продажба. Търгът ще се организира от 26 август до 17:00 часа на 26 септември 2019 година Общата повърхност на парцела е 314 кв.м, а измерен графично по схема парцелът е с повърхност от 306.10 кв.м. Началната цена, от която ще стартира наддаването за къщата на Яворов, е 1 285 459.20 лева, написа impressio.dir.bg.

Първият етаж на къщата се състои от четири стаи, кухня, тоалетна и кулоар, застроен на 99, 44 /кв.м; първият надпартерен етаж има четири стаи, кухня, тоалетна и кулоар със застроена, повърхност от 99,44 кв.м; вторият етаж - четири стаи, кухня, тоалетна и кулоар със застроена повърхност от 99,44 кв. м.

В прикачено известие на обявата са посочени и тежестите върху парцела, както и данъчната му оценка по уверение от Столична община, регион "Средец " от 01.06.2018 година

Това е третият търг за къщата на Яворов - предходните два се провалиха. Като кандидат-купувач в един миг се разгласи и Столична община, само че след това се отхвърли от желанието си.

Слуховете за неясноти към парцела смущават купувачите-прагматици, а митовете, свързани с трагичната любовна история на Лора и Яворов - романтиците и суеверните. Къщата на Яворов не е единствено безценен парцел в центъра на София, тя е светиня с общонационално значение, и по тази причина е доста значимо кой ще бъде в последна сметка нейният притежател.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР