Домът на изпълнителния вицепрезидент на Манчестър Юнайтед“ Ед Уудуърд е

...
Домът на изпълнителния вицепрезидент на Манчестър Юнайтед“ Ед Уудуърд е
Коментари Харесай

Привърженици на „Манчестър Юнайтед“ нападнаха дома на Ед Уудуърд

Домът на изпълнителния вицепрезидент на „ Манчестър Юнайтед “ Ед Уудуърд е бил нападнат от почитатели в нощта против 29 януари. Видео от нападението беше качено в обществените мрежи, съпроводено с надпис „ Уудуърд би трябвало да почине “. На фрагментите се вижда по какъв начин нападателите хвърлят в двора на къщата му димки и ракети.

Полицията е почнала инспекция по случая, а нападението беше потвърденo и от самия клуб. По време на офанзивата Уудуърд, който е татко на две деца, не е бил в дома си.

„ Научихме за случая. Вече си сътрудничим с полицията в Манчестър за изясняване на случая. Всеки, който бъде приет за отговорен в осъществяване на углавно закононарушение или разрушение на непознато имущество, ще получи доживотна възбрана от клуба. Едно е почитателите да показват мнение, а напълно друго да разрушават непозната благосъстоятелност и да заплашват със гибел. За това няма никакво опрощение “, написаха от клуба.

Според огромна част от последователите на „ алените дяволи “ Уудудърд е отговорен за неприятната трансферна политика на тима, който е пети във Висшата лига.

Тази вечер „ Манчестър Юнайтед “ гостува на градския противник Сити в реванш от полуфиналите в шампионата за Кпата на Лигата след загуба с 1:3 на „ олд Трафорд “. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР