Домът на изпълнителния вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд е

...
Домът на изпълнителния вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд е
Коментари Харесай

Привърженици на Манчестър Юнайтед нападнаха дома на Ед Уудуърд

Домът на изпълнителния вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд е бил атакуван от почитатели на отбора късно нощес.

В обществените мрежи се появи видео от нападението, което бе съпроводено с надпис „ Уудуърд би трябвало да почине ”. На него се вижда по какъв начин група хора хвърлят горящи факли над стената към къщата, която се намира в Чешър. Полицията е почнала инспекция по случая, а от клуба потвърдиха за случая.

„ Научихме за случай край дома на наш чиновник. Вече си сътрудничим с полицията в Манчестър за изясняване на случая. Всеки, който бъде приет за отговорен в осъществяване на углавно закононарушение или разрушение на непознато имущество, ще получи доживотна възбрана от клуба. Едно е почитателите да показват мнение, а напълно друго да разрушават непозната благосъстоятелност и да заплашват със гибел. За това няма никакво опрощение “, пишат от Юнайтед.

Според английските медии нито самият Уудуърд, нито брачната половинка или двете му деца са били в парцела. 48-годишният шеф е апетитен измежду почитателите за един от основните виновници за слабото показване на „ Червените дяволи ” през последните години, откогато сър Алкес Фъргюсън се отдръпна. Манчестър Юнайтед се намира на пета позиция във Висшата лига с 33 точки. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР