Домът на изпълнителния вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд е

...
Домът на изпълнителния вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд е
Коментари Харесай

Фенове нападнаха дома на шеф в Манчестър Юнайтед

Домът на изпълнителния вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд е бил нападнат от почитатели в нощта против 29 януари. Видео от нападението беше качено в обществените мрежи, като то е съпроводено с надпис " Уудуърд би трябвало да почине ". На фрагментите се вижда по какъв начин в двора на къщата му се хвърлят димки и пиротехника. Полицията е почнала инспекция по случая, а фактът на нападението беше доказан и от самия клуб.
" Manchester United Football Club have tonight been made aware of the incident outside the home of one of our employees... Fans expressing opinion is one thing, criminal damage and intent to endanger life is another. There is simply no excuse for this. " pic.twitter.com/bexuq6cfhu
— Goal (@goal) January 28, 2020 " Научихме за случай край дома на наш помощник. Вече си сътрудничим с полицията в Манчестър за изясняване на случая. Всеки, който бъде приет за отговорен в осъществяване на углавно закононарушение или разрушение на непознато имущество, ще получи доживотна възбрана от клуба. Едно е почитателите да показват мнение, а напълно друго да разрушават непозната благосъстоятелност и да заплашват със гибел. За това няма никакво опрощение ", пишат от клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР