Домът на един от шефовете в Манчестър Юнайтед - вицепрезидента

...
Домът на един от шефовете в Манчестър Юнайтед - вицепрезидента
Коментари Харесай

Атакуваха имението на шеф на "Юнайтед" с факли и бомбички

Домът на един от шефовете в " Манчестър Юнайтед " - вицепрезидента Ед Уудуърд, беше нападнат по мрачно във вторник (28 януари). В обществените мрежи се появи видео, на което се вижда по какъв начин вандали, посочени за почитателите на " алените дяволи " от британските медии, хвърлят факли и бомбички в двора на имението на предприемача в Чешир.

Краткото известие към клипа е " Ед Уудуърд би трябвало да почине ".

Some Man United fans dey throw Flares at Ed Woodward’s family House.
So if hin wife & children dey inside, una go attack them?

This action dey unacceptable. We hope say police go catch all the touts involved.

You no be #mufc fan! Real Utd fans no dey do things like this! pic.twitter.com/Ka514Ubq8l
— Man United in Pidgin (@ManUtdInPidgin) January 29, 2020

От полицията незабавно започнаха следствие, а от клуба потвърдиха за случая със известие в обществените мрежи.

" Научихме за случая. Вече си сътрудничим с полицията в Манчестър за изясняване на случая. Всеки, който бъде приет за отговорен в осъществяване на това грозно действие, ще получи доживотна възбрана от клуба. Едно е почитателите да показват мнение, а напълно друго да разрушават непозната благосъстоятелност и да заплашват със гибел. За това няма никакво опрощение ", безапелационни са шефовете на " алените дяволи ".

Това не са първите закани за живота на шефовете на " Юнайтед ". При загубата на отбора от " Бърнли " и успеха над " Транмиър " в среща от шампионата за Купата на Англия, част от последователите по трибуните припяваха ария, с която призоваваха Уудърд и главните вложители - Джоъл и Аврам Глейзър, да бъдат изгорени на клада.

Are United fans actually chanting “Ed Woodwards gonna die”?

pic.twitter.com/8nnSFCrsZ4
— GP (@GPywell) January 12, 2020

По време на акцията пред дома на вицепрезидента, вандалите първо хвърлят димка в двора, а по-късно стартират да обстрелват къщата с фойерверки. Отвътре реакция на дейностите на групата, известна като " Мъже в черно ", поради облеклото си и черните качулки, няма.

Феновете на " Манчестър Юнайтед " не са удовлетворени от представянето на своите любимци в шампионата. " Червените дяволи " са на пета позиция след 24 кръга, в които реализираха единствено 9 победи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР