Домът на Джордж Майкъл е бил продаден. Новите собственици са

Домът на Джордж Майкъл е бил продаден. Новите собственици са ...

Продадоха дома на Джордж Майкъл.


Домът на Джордж Майкъл е бил продаден. Новите собственици са платили близо 3,4 млн. паунда, за да се сдобият с имота, намиращ се в Горинг, графство Оксфордшир.

Къща за недвижими имоти на Острова е потвърдила продажбата. Според информация на списание „Hello“, семейството не се притеснявало от това, че покойният изпълнител е живял там и вече се е нанесло в огромното имение.

Въпреки че къщата вече е обитаема, фенове на Майкъл продължават да прииждат и оставят свещи, цветя и подаръци, с които искат да почетат паметта му. В тази връзка новите собственици са взели мерки, защото първоначалните им молби да бъдат оставени на мира не били чути.Някои медии отбелязват, че има вероятност имението да бъде продадено двойно по-скъпо след няколко месеца или да се превърне в музей на Джордж Майкъл.

Певецът си отиде от този свят през 2016 г. Той бе намерен мъртъв в дома му, точно на Коледа, от неговия приятел Фади Фауаз.Снимки: Reuters

53-годишният изпълнител остави наследство от над 97 млн. паунда и различни имоти. В завещанието са включени двете му сестри – Мелани и Йода, както и неговите кръщелници. Част от състоянието му бе разпределено за благотворителни организации.

По-рано тази година бяха продадени на търг картини от колекцията на Джордж Майкъл.

2 години след смъртта му: Джордж Майкъл продължава да дарява

Източник: tialoto.bg