Домът на бъдещето 2021 събира топ експертите в строителството и

...
Домът на бъдещето 2021 събира топ експертите в строителството и
Коментари Харесай

Експертите в Домът на бъдещето: кои са водещите компании в секторите архитектура, интериор и сигурност

Домът на бъдещето 2021 събира топ специалистите в строителството и интериорния дизайн на 16 септември – четвъртък. Професионалистите от най-големите компании си подават ръка, с цел да дадат препоръки за дома. Компаниите, които застават пред камерите, с цел да проведат полемиките, са Хьорман - производител на външни и интериорни порти, Arco Real Estate България, студио Индорио, ДЗИ – Общо обезпечаване, Алтерко, ATG Design, Gaida.ai, Schneider Electric.

Събитието, чийто медиен сътрудник е най-големият уебсайт за недвижими парцели и осведомителният уебсайт ФАКТИ, ще открие тематиката за резистентност и зелени решения, обединени в панел „ Зелен дом “, а специфичен посетител ще бъде Димитър Димитров, CEO на Алтерко и началник на r&d дивизията на компанията, който ще показа актуалните благоприятни условия за автоматизация на дома.

Инж. Наталия Петрова, Мениджър бизнес развиване в направление Системи за домашна автоматизация в Schneider Electric, ще ни опише за какво компанията е световен водач в енергийния мениджмънт и автоматизацията с богато продуктово портфолио за електроразпределение.

Дискусионният панел „ Красив дом “ събира на една маса топ специалистите в страната с фокус върху архитектура и интериор. Борис Главчовски, шеф на Хьорман България, ще показа трендовете при външните порти.

Водещият проектант на ATG Design, Ивета Попова ще опише за комбинацията сред архитектура и изкуство. Част от панела е и проектант Павел Янев от ALL in Studio, чиито планове са едни от най-награждаваните както в България, по този начин и на интернационалните конгреси.

Темата за сигурността продължава да бъде водещ акцент и в панел „ Сигурен дом “, а специалистите ще дискутират опциите да защитим дома си. Пред камерите застават инж. Стефка Иванова, шеф „ Управление на неавтомобилни артикули “ в „ ДЗИ – Общо обезпечаване “ ЕАД, с цел да разгърне портфолиото от благоприятни условия при избор на осигурителен артикул.

Юлиан Софрониев, основен изпълнителен шеф и създател на Биодит ще приказва за най-новите трендове за отбрана на дома ни. В панела „ Сигурен дом “ чакаме и Галя Йорданова, изпълнителен шеф на Gaida.ai, компанията, която сътвори порталът за парцели enoti.bg и платформата за финансиране на парцели musketari.bg. Тя ще даде експертно мнение за това какъв брой може да костват ремонтните действия на жилището ни и какъв брой можем да спестим, в случай че при актуалните условия рефинансираме ипотечния си заем.

Дискусионният панел „ Достъпен дом “ сплотява тематиките за това по какъв начин да изберем преференциална покупка на неподвижен парцел. По тематиката какви са дизайнерските решения, които да използваме, с цел да компенсираме по-малката повърхност на жилището, ще приказва Архитект Велко Стратиев, водещ архитект и съосновател на студио " Индорио ".

А какви са препоръките на топ брокерите при избор на нов дом ще научим от Евгени Василев, началник на ARCO REAL ESTATE България. Не на последно място, трендовете при разпределяне на ипотечни заеми и какво да чакаме поради икономическата конюнктура – описват от Пощенска банка.

Събитието Домът на бъдещето ще се излъчи онлайн на 16 септември (четвъртък) и ще бъде налично от всяка точка на света гратис в уеб страниците на profit.bg, idei.bg, novini.bg, woman.bg.

Домът на бъдещето се реализира с поддръжката на Hormann, Philips, Пощенска банка и Cash Credit. Медийни сътрудници на форума са fakti.bg и imot.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР