Домашно насилие издаде изнасилвача от Кючука Минах през ада с

...
Домашно насилие издаде изнасилвача от Кючука Минах през ада с
Коментари Харесай

Бившата съпруга на изнасилвача от Кючука: Минах през ада

Домашно принуждение издаде изнасилвача от Кючука

" Минах през пъкъла с този човек и ми се желае да го не помни. Смъртното наказване му е малко на Владимир за това, което е направил на тези млади девойки. Дано изгние в пандиза за тези мизерии, които е направил. Той им разрушава живота с това нахлуване. Ако съм знаела какво е направил, сама щях да го предам в полицията. " С тези шокиращи думи пред вестника се изповяда някогашната брачна половинка на серийния пловдивски изнасилвач Владимир Петков, оповестява бгднес.

Жената ще назоваваме Ваня, резервираме същинското й име и месторабота в загадка по нейна молба. Тя е безапелационна, че от години се пробва да избяга от някогашния си брачен партньор, а откогато той бе махленски като серийния изнасилвач, животът й се обръща с краката нагоре.

Владимир Петков бе хванат в края на декември, откакто две девойки са брутално изнасилени в пловдивския кв. " Кючук Париж ". До ареста на обвинения се стига, откакто брачната половинка му подава сигнал в полицията за домашно принуждение, разкриват униформени.

" Години наред той не искаше да ми даде бракоразвод. Пускам молба, той отхвърля. Поредният скандал стана, тъй като той не искаше да одобри, че още веднъж сме в развой на бракоразвод, отхвърляше да подпише документите. Дойде у дома, заключи вратата и стартира тормоз, цяла вечер сме се карали. Нападки, обиди, удари ме един път, само че това беше. После отидох в полицията и пуснах тъжба, тогава нещата са излезли нескрито ", споделя Ваня.

" Когато служителите на реда пристигнаха да го арестуват, той беше у нас. Аз му позволявах да вижда детето, тъй като даже и разграничени той има право на това. Заплашваше ме, че ще ме съди, в случай че не му разрешавам да го вижда. Когато го арестуваха, беше в спалнята и си играеха с дребния ", споделя още някогашната брачна половинка на Владимир. Жената прибавя, че в никакъв случай не е се е тормозила за детето си, когато е в компанията на своя татко.

" Държеше се добре с детето. Никога не съм и очаквала да извърши нещо сходно, само че аз нямам виновност за станалото. Ако знаех какво е правил, в никакъв случай нямаше да му дам да се приближи до сина ми ", безапелационна е Ваня.

След като Владимир е задържан, се схваща, че той има присъда за обезчестяване зад тила си. През април излиза от пандиза, откакто излежава 4,3-годишно наказване.

" Знаех, че е бил в пандиза за побой, в смисъл подобен, че аз даже не знам защо тъкмо е бил наказан. В интервала, в който е влезнал, ние бяхме разграничени ", изяснява Ваня за престоя на Владимир в пандиза.

Ваня е безапелационна, че до момента в който са били семейство, тя в никакъв случай не се е чувствала застрашена, само че другите визии за живота поставят завършек на връзките им.

" Той дърпаше в една посока, аз в друга. Животът е преди всичко за него, приятелите, фирмите, излизанията. Едва откакто се разделихме, стартира да се озлобява към мен. Няколко пъти сме се събирали и сме се разделяли ", изяснява дамата.

" Не мога да кажа дали е взимал опиати, защото аз в никакъв случай не съм употребявала и не знам по какъв начин се държи човек, който е дрогиран. Алкохол не пиеше ", безапелационна е Ваня. Жената обаче е уверена, че за психическото му положение огромна виновност имат неговите родители.

" Според мен всичко потегля от родителите му, още от години имаше проблеми с тях. Има непрестанно кавги сред тях, евентуално имат виновност и те за това, което е станало ", уверена е дамата. Ваня със страдание споделя, че в цялата история най-засегнат е синът й.

" Детенцето знае, тъй като казусът стана обществен, всичките тези публикации се качват в интернет, децата си разясняват с родителите и след това в учебно заведение му се подиграват, на него му е най-тежко като цяло... ", тъжна е майката.

Жертвите нападнати в колите си

Първата жертва на серийния изнасилвач е 19-годишно момиче. То е нападнато на 7 декември към 22,15 часа на бул. " Александър Стамболийски " в " Кючук Париж ". Владимир вижда спряно ауди, в което седи момичето и чака своя другарка. Извергът отваря вратата, сяда на шофьорската седалка, заплашва девойката и я изнасилва. След зверството скача и побягва в незнайна посока. Дни по-късно, на 20 декември, втора госпожица изпищя. Около 20,30 часа в същия регион Петков вижда рено " Клио ", в което се намира 21-годишно момиче, чакащо приятеля си. Владимир я връхлита и удовлетворява нагона си. След като е хванат, признава и за двете изнасилвания. ДНК-то на Владимир изцяло съответствува с биологичния материал, оставен на местопрестъпленията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР