Домашната самоизолация е голямо предизвикателство за всички, но е още

...
Домашната самоизолация е голямо предизвикателство за всички, но е още
Коментари Харесай

Важното решение, което взе Ким Кардашиян

Домашната самоизолация е огромно предизвикателство за всички, само че е още по-голямо за тези, които са затворени с няколко деца у дома. Дори голямата къща не е избавление.

В това се убеди и Ким Кардашиян . Последните дни тя прекарва нон-стоп под един покрив със брачна половинка си Кание Уест и четирите им деца. И тази обстановка я е довела до един значим извод.

Риалити звездата и бизнес дама е безапелационна, че не желае повече деца . И даже и до този миг да е имала някакви подозрения дали пък с Кание да не се снабдят с още един правоприемник, то те към този момент изцяло са се изпарили, написа People.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kim Kardashian West (@kimkardashian) на Мар 25, 2020 в 11:16 PDT

" Тежко е, доста е тежко. " , съобщи Ким в последното си онлайн изявление. Въпреки че грижите за четирите деца очевидно към този момент й идват допълнително, тя намира и позитивното в обстановката.

Тъй като и нейната работа, и тази на Кание е обвързвана с безкрайни пътувания, в този момент двамата имат невероятната опция да прекарват цялото си време дружно вкъщи .
 Keeping Up With The Kardashians, Ким Кардашиян, Кортни Кардашиян и за какво стигнаха до пердах
Ким и Кортни Кардашиян стигнаха до пердах

Панаирите нямат край

Кардашиян усеща по какъв начин връзката й със фамилията се заздравява, до момента в който всички дружно се разхождат и играят в двора или по през целия ден гледат остарели филми. Но тези приятни занимания са примесени с не толкоз прелестно пране, гладене, готвене и онлайн уроци. Е, да види Ким по какъв начин живеят елементарните хора без прислуга.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР