Домашна лаборатория за производство на дрога разкриха полицаи от плевенското

...
Домашна лаборатория за производство на дрога разкриха полицаи от плевенското
Коментари Харесай

Разбиха домашна лаборатория за производство на пико в Плевен

Домашна лаборатория за произвеждане на дрога разкриха служители на реда от плевенското Второ районно управление (на МВР), арестуван е и 20-годишен съпричастен към случая. Това оповестиха от ОДМВР-Плевен.

Различни типове наркотични субстанции разкрили криминалисти при претършуване, осъществено на 12 юни на населявано от младежа избено помещение в регионалния град.

В хода на полицейските дейности, стартирали към 3.30 часа, са конфискувани: 72 опаковки "Клариназе "(лекарство за алергия); четири пликчета с разпределени в тях дози, две от които съдържащи бяло кристалообразно вещество, едно - с 21 г кафяво кристалообразно вещество - пико, по данни на арестувания, и едно - със суха, зелена тревиста маса.

В помещението били открити съдове с друга съдържимост, съдържащи течности и вещества, както и мерителен цилиндър, еднолитрова бутилка с етикет "Ацетон ", натрошени бели таблетки, три ел. везни, ел. котлон.

Акция в Сливен: Хванаха двама за владеене и произвеждане на дрога

Намерена е и парична сума от банкноти с номинал 100, 50, 20, 10 и 5 лв.. Назначени са експертизи.

След 24-часово задържане, с разпореждане на прокурор на младежа е взета мярка за неотклонение е удължена до 72 часа, притеглен е в качеството на обвинен. Образувано е досъдебно произвеждане по член 354 от Наказателния кодекс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР