Домашен социален патронаж в град Свищов се сдоби с нов,

...
Домашен социален патронаж в град Свищов се сдоби с нов,
Коментари Харесай

Домашен социален патронаж в Свищов се сдоби с нов автомобил

Домашен обществен патронаж в град Свищов се снабди с нов, профилиран автомобил Renault Express – вид ван, с който ще бъде осъществяван разнос на храна на възрастни и обществено слаби хора  в общината.

Средствата за закупуване на автомобила, в размер на 36 998 лева, са обезпечени от Бюджета на Община Свищов, а ключовете за него бяха връчени персонално от кмета на Свищов Генчо Генчев.

На радостното събитие, дружно със чиновниците на Държавно стопанско предприятие и шефа Милена Дончева, участваха също ръководителят на Общинска работа „ Социални действия “ Анелия Димитрова и представители на други обществени институции в Свищов. Към всички тях кметът Генчев се обърна с признателност за ежедневната безрезервност и старание в работата и акцентира все по-голямата нужда от полагането на съответни грижи към другите уязвими групи на обществото. Той акцентира, че общинското управление ще продължи да поставя старания и да надгражда обществените услуги за основаването на все по-добри условия на живот за жителите в Общината. Като образец градоначалникът даде последният утвърден план, който Община Свищов следва да осъществя по мярката „ Грижа в дома “, и с който планува да надгради осъществените действия и реализирани резултати по план „ Патронажна грижа и Патронажна грижа + в Община Свищов “.

На празничния 11 ноември той пожела на водача на новия автомобил леко и безаварийно пътешестване, а на всички чиновници – Св. Мина да закриля фамилиите им. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР