Домашен насилник, който уби партньорката си, след като разви невярна

...
Домашен насилник, който уби партньорката си, след като разви невярна
Коментари Харесай

Домашен насилник в затвора за убийство на партньор, за който твърди, че се е намушкал

Домашен принудител, който умъртви партньорката си, откакто разви „ погрешна и неоснователна “ фикс идея, че е взела участие в кръвосмесителна връзка, беше наказан на 12 години и шест месеца затвор от арбитър в Централния углавен съд.

Г-н арбитър Пол Макдермот сподели, че Мартин Хейс е имал история на принуждение и експанзия към партньорката си Амадея Макдермот, преди да я намушка, причинявайки гибелта й през юли 2017 година

Съдията сподели, че убийството е акт на домашно принуждение, което съгласно него е утежнителен фактор за убийството. Той също по този начин отхвърли изказванието на отбраната, че би трябвало да откри, че убийството е „ инцидентно или съвсем инцидентно “.

Гробокопачът Хейс (34) беше приет за почтен за убийството на Амадея Макдермот (27), само че за отговорен в непредумишлено ликвидиране от присъдата на болшинството от журито на Централния углавен съд по-рано този месец.

Хейс, с адрес в Poddle Close, Crumlin, Дъблин 12, се пледира за почтен за убийството на майката на две деца в дома й в Rathvale Driv...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР