Домашен метод с жълтък за лечение на болни колене Коленете

...
Домашен метод с жълтък за лечение на болни колене Коленете
Коментари Харесай

Домашен метод с жълтък за лечение на болни колене

Домашен способ с жълтък за лекуване на заболели колене

Коленете са доста значими, тъй като носят цялото тежест на тялото, с помощта на тях можем да тичаме, седим, вървим и така нататък Но доста постоянно не им обръщаме нужното внимание.

С течение на времето се получава увреждане на хрущяла и изхабяване на ставата. Това не е рядко срещано събитие и е много постоянно срещано измежду възрастните хора. За увреждане на коляното в допълнение влияние оказват наднорменото тегло, контузии и предходни увреждания, на които не сме обърнали внимание, извършения и спорт.

За да облекчите болката си, пробвайте тази национална рецепта, която мнозина настояват, че е много ефикасна. Използва се за всевъзможен тип болки в ставите.

Необходими съставки:
1 жълтък (най-добре, в случай че яйцето е домашно)
2 чаени лъжички сол
памучна забрадка и забрадка за фиксиране на компреса

Приготвяне:
Разбийте жълтъка и по-късно прибавете солта и разбъркайте още веднъж, до момента в който сместа се смеси добре.

Употреба: Нанесете на забрадка или марля и поставете върху възпаленото коляно. Фиксирайте добре с превръзка, само че внимавайте да не нарушите циркулацията. Оставете да работи 2 часа, по-късно изплакнете с вода.

Сменяйте превръзката най-малко 4 пъти денем.
Ето по какъв начин работи този лек:

Солта съдържа висок % магнезий, който елементарно минава през кожата в тъканта на ставата. Жълтъкът също съдържа високо равнище на протеини и минерали, които укрепват сухожилията и костите.

Друг потребен способ за облекчение на болката в коляното е слагането на лед върху засегнатата област, 4-5 пъти дневно. С това се добавя предходното лекуване. Криотерапията е потвърден способ за лекуване на пострадвания на ставите.

Помага и мазането на коляното с горчица, тъй че най-добре е да комбинирате тези три метода поредно денем.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР