Домашен лек за колене, кости и болки в ставите! С

...
Домашен лек за колене, кости и болки в ставите! С
Коментари Харесай

Кайенски пипер срещу болки в ставите

Домашен лек за колене, кости и болки в ставите!

С напредването на възрастта тялото ни постепенно стартира да се износва и демонстрира първите признаци на стареене. Един от първите признаци на този развой е болката в костите и ставите. Тази болежка нормално визира коленете ни, една от най-важните елементи на тялото.

Коленете поддържат по-голямата част от тежестта на тялото и са виновни за разнообразни придвижвания. Поради тази значимост за жизнеността на тялото, те са най-податливи на увреждане. Те губят еластичност, което може фрапантно да понижи способността ни да изпълняваме най-простите задания.

В тази публикация ще ви споделим рецепта за изцяло естествено средство, което ще понижи болката и ще усъвършенства жизнеността на вашите кости и стави. Това естествено знамение ще успокои болката ви и ще ви разреши да се движите свободно.

Домашен лек за колене, кости и стави

Съставки:
2 супени лъжици кайенски пипер
1 чаша ябълков оцет/½ чаша топъл зехтин
1.5 см настърган джинджифил

Начин на подготвяне:
Добавете настъргания джинджифил и пикантен червен пипер към ябълковия оцет или топлия зехтин. Разбъркайте добре тази примес, до момента в който получите паста.

Вижте още: Фин кремообразен десерт

Употреба:
Нанасяйте тази паста върху засегнатите области два пъти дневно и я оставете да работи 20 минути.

Кайенският пипер е богат на капсаицин, мощно съединяване, което може да облекчи болката. Той също по този начин има мощни естествени аналгетични свойства, които загряват региона и облекчават дискомфорта и болката.

При продължителна приложимост ще забележите доста усъвършенстване на връзките и сухожилията и болката ще изчезне изцяло.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР