Домакинството на Бодьо Глимт може да се окаже решаващо за

...
Домакинството на Бодьо Глимт може да се окаже решаващо за
Коментари Харесай

Карло Мухар пред bTV: Домакинството на "Бодьо" може да се окаже решаващо

Домакинството на " Бодьо Глимт " може да се окаже решаващо за крайното класиране на ЦСКА в групите на Лигата на конференциите. Мнението е на отбранителния халф на " армейците " Карло Мухар.

ЦСКА се изправя против " Бодьо Глимт " в четвъртък (30 септември) на ст. " Васил Левски ". Мача може да гледате директно по bTV Action oт 19:45 ч. Коментарното ни студио стартира в 19:00 ч.

Снимка: Getty Images

По-малко от месец, откакто дойде на ст. " Българска войска ", Карло Мухар беше потънал в дълбокото. Започна като титуляр против " Рома " на " Олимпико ", започва и в дербито с " Левски ". Сега пред хърватина следва нова европейска борба - против коравия отбор на " Бодьо Глимт ".

" След срещата с " Рома " знаехме, че този дуел ще е доста, доста значим за нас, тъй като той по всяка възможност ще е определящ за това кой ще се класира. Имаме потребност от добър резултат в този мач. Всеки един от нас ще е доста добре квалифициран. Мисля, че ще се оправим. Уверен съм. Отборът прогресира, имаме още доста какво да покажем. "

Снимка: Getty Images

Увереност " армейците " ще черпя посредством и на треньора си - Стойчо Младенов.

" Треньорът е страховит. Мисля, че е първият, който е толкоз спокоен. В такива хора можеш да видиш увереността, която ни предават и на нас. Много е хубаво, че е откровен и ни споделя нещата непосредствено. Това оценявам доста в него. "

Откъде идва името на хърватина Карло, по какъв начин от нападател става отбранителен халф и за какво в първия магазин, в който влиза в България не му дават да си купи шапка - гледайте в студио ни за Лига на конференциите в четвъртък, в 19:00 ч.!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР