Домакинствата, които се борят с разходите за живот, могат да

...
Домакинствата, които се борят с разходите за живот, могат да
Коментари Харесай

Домакинствата могат да получат безплатни парични средства на стойност £100, за да помогнат с разходите за живот - как да поискат

Домакинствата, които се борят с разноските за живот, могат да изискат £100 безвъзмездни пари в брой посредством схемата на Фонда за подкрепяне на семействата.

Тази държавна скица дава на всеки локален съвет пари в брой, които те могат да изразходват за подкрепяне на затруднени семейства в своя регион. Всеки локален орган взема решение по какъв начин да харчи парите си и поддръжката нормално варира от заплащания в брой до ваучери за супермаркет и сила.

Лондонският квартал Southwark дава на жителите в техния регион парични заплащания на стойност £100, с цел да помогне за покриване на сметките за сила. Според уеб страницата на Southwark Council, техният фонд се дава на „ уязвими “ или „ ниски семейства с приходи в риск от усложнения “ заради по-високите разноски за храна, сила и други съществени неща.

Ще имате право да поискате помощта, в случай че:

Можете да подадете молба за парите за поддръжка посредством уеб страницата на Southwark Council тук и ще би трябвало да предоставите информация за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР