Домакинствата, които отговарят на условията за тазгодишната отстъпка за топъл

...
Домакинствата, които отговарят на условията за тазгодишната отстъпка за топъл
Коментари Харесай

Предупреждение за сметки за енергия, тъй като домакинствата имат двуседмичен срок да поискат отстъпка от £150

Домакинствата, които дават отговор на изискванията за тазгодишната отстъпка за топъл дом, не разполагат с доста време, с цел да изискат отстъпката за сила от £150.

Правителствената скица за отстъпка за топъл дом дава на семействата, които желаят избрани компенсации, отстъпка от £150 от сметките си за електричество сред октомври и март всяка година. По-голямата част от отговарящите на изискванията хора ще получат отстъпката, приложена автоматизирано от техния снабдител, или в случай че сте клиент на предплатен електромер, ще ви бъде изпратен ваучер за допълнение. Интелигентните предплащания също ще я ползват автоматизирано.

Отговарящите на изискванията би трябвало да са получили писмо, което им споделя по кое време ще бъде приложена отстъпката, само че в случай че към момента не сте получили такова - и смятате, че отговаряте на изискванията - тогава ще ви би трябвало да се свържете скоро с Министерството на труда и пенсиите (DWP). Ръководството на DWP споделя: „ Ако не получите писмо и смятате, че отговаряте на изискванията, би трябвало да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР