Домакинската загуба с 1:2 от Истанбул Башакшехир обърка сметките на

...
Домакинската загуба с 1:2 от Истанбул Башакшехир обърка сметките на
Коментари Харесай

Какво е нужно на Лудогорец за 1/16-финал в Лига Европа? Ето ги сметките!

Домакинската загуба с 1:2 от Истанбул Башакшехир обърка сметките на Лудогорец за класиране на 1/16-финалите на Лига Европа. Шансовете обаче останаха, макар че съвсем несъмнено минават през спечелването на най-малко една точка при гостуването на Хофенхайм на 7 декември.

Германският отбор загуби шансове за класиране за идната фаза, само че това не значи, че ще подари домакинския си мач на „ орлите “. Към момента Спортинг (Брага) е водач в класирането на Група „ С “ на Лига Европа с 10 точки и сигурен участник на 1/16-финалите. Лудогорец е втори с осем. Трета позиция заема Истанбул Башакшехир с пет пункта, а Хофенхайм е четвърти с четири.

ВАРИАНТИТЕ ЗА КЛАСИРАНЕ НА ЛУДОГОРЕЦ НА 1/16-ФИНАЛИТЕ
1.Победа над Хофенхайм – Този резултат подсигурява на „ орлите “ класиране за елиминационната фаза на Лига Европа. При победа в Гемания българският първенец даже може да приключи преди всичко в групата, само че единствено в случай, че Истанбул Башакшехир завоюва домакинския си мач със Спортинг (Брага).

2.Равенство с Хофенхайм – Подобен процес също класира Лудогорец за идната фаза. Разградчани ще имат девет точки и даже триумф на Истанбул Башакшехир над Спортинг (Брага) в другия мач от групата няма да е задоволителен на турския клуб за второто място.

3.Загуба от Хофенхайм – Дори и в този случай Лудогорец има късмет за класиране на 1/16-финалите. При проваляне в Германия обаче българският първенец ще има потребност от помощта на Спортинг (Брага). Португалският отбор не трябва да губи мача си в Истанбул. Победа на турския отбор значи, че Истанбул Башакшехир се изравнява по точки с Лудогорец и даже ще приключи на второ място в групата поради по-добри индикатори в директните дуели с българския първенец.

БЛИЦ показва всичко за българското присъединяване в Европа
РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР