Домакинската загуба от Лос Анджелис Клипърс изглежда няма да бъде

...
Домакинската загуба от Лос Анджелис Клипърс изглежда няма да бъде
Коментари Харесай

Плейофите май приключиха за Казънс

Домакинската загуба от Лос Анджелис Клипърс наподобява няма да бъде единственото главоболие за първенците от Голдън Стейт при започване на новата седмица. Уориърс позволиха проваляне, пропилявайки преднина от 31 точки, като по този метод влязоха в историята, а в този момент наподобява изгубиха и един от титулярите си, освен това за дълъг интервал от време.

28-годишният Казънс се контузи още в първата четвърт на загубата със 131:135, откакто се впусна в гонитба на отбита топка и падна на паркета без контакт с различен състезател. На конференцията след срещата Стив Кър загатна, че контузията не е лека, а по информация на ESPN, Буги едва ли ще се върне в игра в плейофите.

ESPN story on Golden State fearing DeMarcus Cousins has suffered a season-ending quad tear. https://t.co/KVJN43fWtJ
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) April 16, 2019
Според медията Казънс има скъсване на четириглавия бедрен мускул, като повече изясненост ще има в околните часове, когато той ще премине обзор на ядрено-магнитен резонанс.

Бившият състезател на Сакраменто и Ню Орлиънс се завърна в игра след дълго възобновяване в резултат на скъсано ахилесово сухожилие. В тридесетте мача, които изигра през постоянния сезон за Уориърс, записа индикатори от 16.3 точки, 8.2 битки, 3.6 асистенции, 1.5 чадъра и 1.3 отнети топки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР