Домакинската среща на Болтън Уондърърс с Брентфорд, която трябваше да

...
Домакинската среща на Болтън Уондърърс с Брентфорд, която трябваше да
Коментари Харесай

Лигата присъди служебна загуба на Болтън

Домакинската среща на Болтън Уондърърс с Брентфорд, която трябваше да се играе през предишния уикенд, няма да се състои и ще бъде присъден длъжностен резултат. В резултатите ще бъде въведено 1:0 в интерес на Брентфорд, които прибавят три точки към актива си. Мачът не се състоя поради протест на футболистите на Болтън, които не са получавали пари от няколко месеца.

Английската футболна лига въпреки всичко реши да даде късмет на Болтън да изиграе мача си и го насрочи за другия вторник, само че от клуба не съумяха да обезпечат защита на стадион "Юнивърсити от Болтън " и по този начин срещата пропада. Следвайки показаното решение на Консултативната група по сигурност на Болтън Уондърърс да издаде Уведомление за възбрана за осъществяване на среща от позиция на сигурността, Лигата е известена, че няма по какъв начин да се състои срещата с Брентфорд в бъдеще ", се споделя в мнението на Лигата.

Няма опция съгласно разпоредбите на Футболната лига да се играят мачове по-късно от четири дни след края на сезона, което анулира опцията да се търси друга допустима дата.

При това състояние Брентфорд печели с 1:0 служебно и прибавя три точки. От Футболната лига прибавиха, че сега Болтън се смята за "виновен за непозволено държание ", което ще докара до дисциплинарни производства против клуба.

Болтън, който към този момент е изпаднал в Първа лига, ще изиграе последния си мач от сезона в Нотингам Форест в неделя, откакто клубът удостовери, че играчите на първия тим ще бъдат разполагаем. Малко по-рано през днешния ден стана ясно, че Болтън е прекратил диалозите с кандидат-инвеститора Борънс Басини- английски предприемач. Преди това те не са стигнали до съглашение и с Майк Тайвей- някогашен футболист на Чарлтън, също поискал да придобие тима с консорциум.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР