Домакините са бесни, че панелистите на блондинката от Плевен съвсем

...
Домакините са бесни, че панелистите на блондинката от Плевен съвсем
Коментари Харесай

Превърнаха предаването й в комшийски клюкарник

Домакините са гневни, че панелистите на русокоската от Плевен напълно са се разпищолили, а последния епизод напряко не е за шерване

Не стига, че „ На кафе “ се трансформира на комшийски клюкарник, ами последното предаване безусловно бе като филм за възрастни. Това настояват феновете на шоуто по Нова телевизия. Домакините са гневни, че панелистите на русокоската от Плевен напълно са се разпищолили, а последния епизод напряко не е за шерване.

Според хората, които наблюдават деликатно предаването на Гала, последния епизод се трансформирал в сюжет на розови филми.Не стига че би трябвало да слушат много персоналните, че даже и пиперливи детайлности към живота им отвън студиото, те станаха очевидци и на откровени пикантерии.

Гала и екипът й приключиха седмицата с рождения й ден. После бе празника на виното и любовта, а те минаха в очевидно флиртаджийско въодушевление, че и от горната страна. Дамите в екипа се постараха да бъдат като актриси от розовите филми.

Дора Капустина-Милев се появи с толкоз надълбоко деколте, че по-възрастните фенове от мъжки пол получили сърцетуптене, а по-младите били на прага на развода, свидетелстват зрителки. Гергана Змийчарова, водещата на туристическата графа, демонстративно се разноски из студиото, а полата й бе толкоз къса, че даже се видя с какви гащички е пристигнала на работа, беснеят последователки на „ На кафе “.

Разгонената Гала също не остана по-назад. Като влюбена ученичка тя мушна молива си в косата на любимеца си Дарин Ангелов, а той й отвърна с детска усмивка.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР