Домакините на шоуто обсъждаха плановете на администрацията на Байдън две

...
Домакините на шоуто обсъждаха плановете на администрацията на Байдън две
Коментари Харесай

Джеси Уотърс коригирана от съ-домакините на Fox News за коментари относно жените и колите

Домакините на шоуто обсъждаха проектите на администрацията на Байдън две трети от новите коли да бъдат електрически до 2032 година, с цел да се понижат техните излъчвания на парникови газове и реализира задачите за климата.

И въпреки всичко уточни, че задачите както на районно, по този начин и на национално равнище може да не бъдат реализирани, тъй като никой не желае да купува електрически транспортни средства, като господин Уотърс сподели, че единствените хора, които ги купуват, са „ демократичните съпрузи от предградията. ”

„ Така че мъжете в предградията – много от тях карат пикапи. Ако не карат камион, те са консервативни и няма да купуват електрическа кола “, сподели той.

„ Така че в този момент просто имате този пазар тук: това са демократични съпрузи в предградията. Това са единствените хора на пазара за електрически коли. Това не е огромен пазар! “

Той акцентира на „ домашните съпрузи “, защото има вяра, че „ нормално дамите не управляват коя кола да си купят “, в което той получи сериозна реакция от съ-водещата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР