Домакинът на турнира за Купата на България по волейбол при

...
Домакинът на турнира за Купата на България по волейбол при
Коментари Харесай

Нефтохимик пречупи Добруджа за финал в турнира за Купата на България

Домакинът на шампионата за Купата на България по волейбол при мъжете Нефтохимик 2010 Бургас се класира за финала след безапелационна победа с 3:0 (25:10, 25:22, 25:18) гейма над отбора на Добруджа 07.

В разногласието за оценката, който е в неделя от 18:30 часа в зала "Младост " в морския град, първенците от Нефтохимик ще срещнат носителя на купата за 2019 година Хебър Пазарджик, който по-рано през днешния ден завоюва с 3:1 гейма против Монтана.

Интрига във втората среща от днешната стратегия на практика липсваше, като само във втория гейм Добруджа поддържаше движение, сходно с това на несъмнено по-класния противник. В другите два гейма Нефтохимик вземаше сериозен задатък рано-рано и по този начин предрешаваше изхода им.

В първия гейм домакините дръпнаха с 15:9, с цел да го затворят с 25:10. Във втория имаше забавен процес до 19:19, след което още веднъж Нефтохимик взе своето и завоюва с 25:22. В третия гейм още веднъж Нефтохимик поддържаше разлика от към 5 точки - 13:8, а в последна сметка се стигна и до финалното 25:18.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР