Домакинът на Мондиал 2018 Русия се доближи максимално до осминафиналите

...
Домакинът на Мондиал 2018 Русия се доближи максимално до осминафиналите
Коментари Харесай

Русия докосва осминафиналите след победа над Египет


Домакинът на Мондиал 2018 Русия се приближи оптимално до осминафиналите на Световното състезание, откакто победи Египет с 3:1 във втория си мач на шампионата.

В първия си мач на Световното Русия разруши Саудитска Арабия с 5:0, а в Санкт Петербург тази към този момент възпитаниците на Станислав Черчесов още веднъж демонстрираха самочувствие и успеваемост в офанзива, с цел да стигнат до триумфа. През първата част играта бе равностойна, като и двата отбора мъчно стигаха до чисти голови положения.

Само две минути след почивката капитанът на Египет Ахмед Фатхи си означи автогол, до момента в който се опитваше да блокира удар на Роман Зобнин. Това попадение даде крила на домакините, които в идващите 15 минути означиха нови два гола, дело на Денис Черишев и Артьом Дзюба. Египтяните стигнаха до почетен гол в 73-та минута, когато звездата на отбора Мохамед Салах осъществя дузпа, отсъдена за нарушаване на Зобнин против самия него. В оставащите минути не паднаха повече голове и Русия завоюва дуела с 3:1.

По този метод домакините на Мондиал 2018 към този момент имат шест точки и съвсем несъмнено ще продължат към осминафиналите, до момента в който Египет на процедура загуби шансове да преодолее груповата фаза. В последния си мач от група А в понеделник от 17:00 часа Русия среща Уругвай, а по същото време Египет се изправя против Саудитска Арабия. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР