Домакинът Байерн Мюнхен ще спори с финалиста от последното издание

...
Домакинът Байерн Мюнхен ще спори с финалиста от последното издание
Коментари Харесай

Байерн срещу Тотнъм на финала на Audi Cup

Домакинът Байерн Мюнхен ще спори с финалиста от последното издание на Шампионската лига Тотнъм за трофея на влиятелния другарски шампионат Audi Cup.
 Реал Мадрид сподели зелени екипи
Баварците не демонстрираха благосклонност против дебютанта в конкуренцията Фенербахче, като реализираха разгромна победа с 6:1 за наслада на почитателите си на " Алианц Арена ". В другия мач Тотнъм излъга Реал Мадрид с 1:0.

Финалът е в сряда от 21,30 часа, а от 19 е мачът за третото място.

Ренато Санчес даде звук за баварската наслада, като откри против " фенерите " в 22-ата минута. Леон Горецка удвои в 28-ата, Томас Мюлер осъществя трети гол в 31-ата. Коман (40), Мюлер (44 - дузпа и 59) повишиха до 6:0 преди новото попълнение на Фенербахче Макс Крузе да вкара почетно в 63-ата.



Победата на Тотнъм над Реал Мадрид донесе капитанът Хари Кейн в средата на първото полувреме, откакто се възползва от неточност на Марсело.

Така Реал Мадрид още веднъж остана без триумф в постоянното време на дуелите от предсезонната подготовка.

Тимът на Зинедин Зидан взе присъединяване в " Интернешънъл Чемпиънс Къп ", където отстъпи с 1:3 на Байерн Мюнхен и бе унизен от градския си противник Атлетико с 3:7. Между тези мачове Реал победи Арсенал с 3:2 след дузпи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР