Домакин ще бъде френският курорт БиарицСветът е в очакване на

...
Домакин ще бъде френският курорт БиарицСветът е в очакване на
Коментари Харесай

Светът в очакване на срещата на Г- 7

Домакин ще бъде френският курорт Биариц

Светът е в очакване на срещата на Г- 7. Домакин ще бъде френският курорт Биариц.  Сериозни ограничения за сигурност и горещи теми– в подобен подтекст се чакат диалозите. Европейският съюз ускори натиска си върху бразилския президент поради пожарите в Амазонската джунгла.

В навечерието на срещата на върха, Ирландия и Франция заплашиха да блокират комерсиалното съглашение с Южна Америка, в случай че не бъдат взети незабавни ограничения. Часове преди форума, немският канцлер Ангела Меркел поддържа концепцията една от главните тематики да бъдат стихиите, а френският президент Макрон назова рекордният брой пожари в тропическите гори на Амазония „ интернационална рецесия ”.

А градчето осъмва при изключителни ограничения за сигурност по суша, вода и въздух. Над 13 хиляди представители на силите на реда ще пазят водачите на седемте най-развити стопански системи в света. Протести, контра-протести и протести към този момент съпътстват събитието.  Властите не разрешиха митингите наоколо, само че разрешиха на няколко групи стачкуващи да се разположат в близките градове. Там ще бъде проведена контра среща на върха, до момента в който в  Биариц водачите обсъждат  комерсиалната война сред Вашингтон и Пекин, рецесиите в Украйна, Хонконг и тази сред Кашмир и Индия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР