>Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. Тройката N10 коментара

...
>Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. Тройката N10 коментара
Коментари Харесай

Постановката Завещанието на целомъдрения женкар гостува в Бургас

> Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. " Тройката " N1

0 коментара за Дом НХК - културен дом на Нефтохимика Събития в обекта:Благотворителен концерт за Таня19:00/11.04.2018/вход:3 лева.Най-желаният мъж в живота на доста дами, Дон Жуан е достигнал края на дните си. Безбожникът се изповядва за своя витален път и разкрива шокираща загадка. Можем ли да му имаме вяра? Какво не знае светът за най-великия ухажор на всички времена? Ще си отиде ли дружно с него и любовта като изкуство и лирика? И най-после – какво е любовта?

В това вълнуващо разбулване на секрети и неистини ще ви води интригата на пиесата " Завещанието на целомъдрения коцкар ". Мистерията на Дон Жуан е въплътена в мощния актьорски гений на Васил Михайлов, който безспорно има харизмата на поробител и прелъстител. Блестящи сътрудници на неговата професионална класа са звездите на театъра Леонид Йовчев, Гергана Данданова и Тигран Торосян.

" Завещанието на целомъдрения коцкар " прекатурва визията за това кой е Дон Жуан. Пиесата, наситена с извънреден прочувствен заряд, споделя история за любовта на един мъж към неизживения живот и страховете от идното му пътешестване към отсрещната страна. Героят разкрива най-голямата си загадка, белязала целия му житейски път. Илюзията, градена епохи наред бива разрушена, с цел да се роди една изцяло нова, радикално друга визия за облика на Дон Жуан. Той отваря душата си, с цел да унищожи досегашното усещане за прелъстителя на женски сърца. До болежка прям, Васил Михайлов, въплътен в ролята на Дон Жуан се разкрива пред публиката. " Завещанието на целомъдрения коцкар " е от тези постановки, които те оставят без думи, директно след финала. Толкова човешка, същинска, неподправена и прочувствено близка до феновете е тази изповед, че е невероятно да не те допре, чувайки присъдата на безконечния съблазнител.

Може би Дон Жуан не е това, което беше? Какъв е Дон Жуaн?

Една вечер в театъра с една история, захранена от един древен мит…

Автор: Анатолий Крим, Постановка: проф. доктор Ивайло Христов.

Сценография: Владимир Шишков.

Участват: Васил Михайлов, Тигран Торосян, Леонид Йовчев, Гергана Данданова.

Спектакълът ще се играе на 17 април от 19 часа в зала НХК. Билети се продават на касата на БХК. За повече информация: тел.0894/898-098-Маруся Русева-организатор.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР