>Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. Тройката N10 коментара

...
>Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. Тройката N10 коментара
Коментари Харесай

Постановката Прощална вечеря“, с участието на Михаил Билалов и Николай Урумов, гостува в Бургас

> Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. " Тройката " N1

0 коментара за Дом НХК - културен дом на Нефтохимика Събития в обекта:Мандала19:30/27.02.2019Виж всички 3 събития в Дом НХК - културен дом на НефтохимикаКакво в действителност съставлява прощална вечеря за другари ще опишат на бургазлии актьорите Михаил Билалов, Николай Урумов и Диана Досева на 22 март от 19:00 часа в Културен дом на Нефтохимика.

Постановката на Сатиричен спектакъл " Алеко Константинов " и Театър " Константин Величков " - Пазарджик - " Прощална Вечеря " от Александър дьо Ла Пателиер и Матийо Делапорт, е дело на Здравко Митков, а сценографията е на Петър Митев.

Защо отиваме на вечери, на които в действителност не ни се върви? Защо се виждаме с другари, които към този момент не усещаме близки? По табиет? От учтивост? От безволие?

Опиянени от концепцията да изчистят дневния си ред, Пиер и Клотилд Льокьор вземат решение да провеждат прощална вечеря - най-хубавата форма на " бракоразвод с приятели-призраци ".

Първи в листата " отживелици " се оказва Антоан Роайе. И макар че Пиер и Клодилд прецизно съблюдават идеалния сюжет за прощална вечеря, приготвяйки обичаната храна и музика на Антоан, бутилка вино от годината на раждането му, плюс всички ненужни дарове от него, вечерята надалеч не протича по този начин идеално, както е бил замисълът...

Билети за спектакъла може да закупите на касата на НХК от 11 март.

За информация, предварителна резервация или продажба: тел.: 0898779731.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР