>Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. Тройката N10 коментара

...
>Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. Тройката N10 коментара
Коментари Харесай

Чуйте бъдещите големи звезди на България на живо в Бургас

> Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. " Тройката " N1

0 коментара за Дом НХК - културен дом на Нефтохимика Събития в обекта:Нашата огромна френска сватба19:30/25.07.2018Летен театърМорската градина

0 коментара за Летен спектакъл Събития в обекта:Бургас и морето20:00/28.07.2018Виж всички 7 събития в Летен театърМалко повече от седмица дели бургаската аудитория от опцията да се наслаждения на осъществяванията на участници във второто издание на Национален конкурс за млади реализатори на известна музика " Музикален подтик ". В събитието ще вземат участие над 120 надарени деца и младежи, ученици на 32 вокални школи от 23 града.

Всеки от участниците ще се показа с по една ария във всеки от двата конкурсни дни, които ще се проведат на 3 и 4 август в залата на Културен дом на нефтохимика.

Освен с високото равнище на участниците, " Музикален подтик 2018 " може да се похвали и с професионално жури, което ще оценя младите гении. В него влизат обичаният от всички реализатор и възпитател Етиен Леви, известният радио водещ и музикален шеф на БГ Радио - Наско Стоянов, музикалният продуцент от Българско Национално Радио и Председател на българското експертно жури на Евровизия 2018 - Мая Райкова, както и специфичният гост-член от Лондон - Уилям Лестър - вокален възпитател с голям професионален опит от излъчвания като The Voice UK (Гласът на Великобритания), The Voice Kids UK и X Factor UK.

Кулминацията на " Музикален подтик 2018 " ще бъде тържественият церемония концерт, озаглавен " Бъдещите огромни звезди на България ". Специалното присъединяване в него ще имат българските представители на Детската Евровизия през 2015 и 2016 година -  Крисия и Лидия Ганева, финалистката в " България търси гений " Поли Иванова, както и спечелилите в състезанието.

Концертът ще се състои в неделя, 5 август, в Летния спектакъл на Бургас с начален час 19:30. Водещи ще бъдат Стефан Лалчев и Атанас Стоянов (Наско от БГ Радио), а входът е свободен.

Конкурсът се провежда от Арт център " Точно време ", с поддръжката на Община Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР