Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. Тройката N10 коментара

...
Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. Тройката N10 коментара
Коментари Харесай

Конкурсът Музикален импулс предстои в Бургас

Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. " Тройката " N1

0 коментара за Дом НХК - културен дом на Нефтохимика Събития в обекта:Разделям двойки по домовете19:00/05.07.2018Виж всички 3 събития в Дом НХК - културен дом на НефтохимикаЛетен театърМорската градина

0 коментара за Летен спектакъл Събития в обекта: " 40 години музика и обич " - концерт на дует Ритон20:00/05.07.2018Виж всички 9 събития в Летен театърВторото издание на Националния конкурс за млади реализатори на известна музика " Музикален подтик “ – Бургас 2018, който се провежда от Арт център " Точно време “ с поддръжката на Община Бургас, ще се организира в интервала 3 – 5 юли, като в него ще могат да се изявят млади поп реализатори.

В журито на състезанието ще се включи специфичен посетител от Лондон - Уилям Лестър. Той е професионален артист, артист и вокален възпитател с 25 години опит, в разнообразни музикални формати във Англия (The Voice Kids UK, X Factor UK, The Voice UK), а сега преподава вокално и актьорско майсторство. У. Лестър ще бъде за първи път в България по покана на ръководителя на Арт център " Точно време “ Стефан Лалчев.  

Конкурсните дни на " Музикален подтик “ са 3 и 4 август, когато залата на Културен дом на Нефтохимика ще се извърши със стотици участници и посетители. Финалът на състезанието ще бъде на 5 август от 19:30 часа в Летния спектакъл на Бургас, където ще се състои церемонията по награждаването и тържественият Гала-концерт.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР