>Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. Тройката N10 коментара

...
>Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. Тройката N10 коментара
Коментари Харесай

Стоянка Мутафова започва турнето си от Бургас

> Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. " Тройката " N1

0 коментара за Дом НХК - културен дом на Нефтохимика Събития в обекта:Прощална вечеря19:00/22.03.2019Виж всички 3 събития в Дом НХК - културен дом на НефтохимикаГолямата българска актриса Стоянка Мутафова ще гостува в Бургас месец откакто навърши 97 години. На 15 март тя ще се срещне със свои фенове в Дома на нефтохимика. Поводът за гостуването е представянето на биографичната книга " Добър вечер, столетие мое! ", отдадена на легендата на българския спектакъл, която е и почетен жител на Бургас.

Паралелно с представянето на книгата ще се организира и креативна среща-разговор с Кралицата на Мелпомена, която означи и 70 години на професионалната сцена. Първата спирка от тазгодишните й извънстолични пътувания е точно Бургас. Стоянка Мутафова и екипът ѝ го избират неслучайно. Нейният трети брачен партньор и огромна обич - Нейчо Попов, е бургазлия, а наследствената му къща бе употребена дълги години от Мутафова и щерка ѝ.

Автор на книгата е дъщерята на актрисата - Мария Грубешлиева - Муки. Изданието показва живота на великата българска актриса Стоянка Мутафова - плевел, преломен и забавен, изпълнен със смешни и тъжни моменти, с доста провокации и триумфи.

Любимата актриса на генерации българи Стоянка Мутафова споделя откровено и с възприятие за комизъм за себе си и за хората, с които е живяла и работила. Мемоарите ѝ са самобитна изложба на нейното столетие - родена през 1922 година, тя и до през днешния ден продължава да играе на театралната сцена и да прави турнета.

Представянето на книгата " Добър вечер, столетие мое! " стартира в 18:30 часа и е с вход свободен, с цел да може всеки, който пожелае, да се допре до ярката персона на Стоянка Мутафова, да се снима с нея и да получи подпис. Събитието ще премине под патронажа на Община Бургас. Водещ и уредник на турнето е мениджърът на актрисата Евгени Боянов.

Организаторите предлагат да посетите събитието най-малко един час преди началото, с цел да може да заемете местата си. При напълнен потенциал на залата няма да бъдат допускани правостоящи фенове, за съблюдаване на условията за сигурност.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР