Долнопробна схема за финансово източване на едни от най-големите търговски

...
Долнопробна схема за финансово източване на едни от най-големите търговски
Коментари Харесай

Измамникът Даниел Бачорски източва “Технополис” и “Метро” с фалшиви договори за почистване

Долнопробна скица за финансово източване на едни от най-големите търговски вериги “Метро ” и “Технополис ” е завъртял босът на почистващата компания “Бонанза Бачорски ”, разкриха осведомени с далаверите му. Зад гърба на притежателите на магазините, измамникът Даниел Бачорски се уговарял с мениджърите да поеме хигиенизирането на комерсиалните обекти и за признателност им прибирал под масата 40% от цената на услугата. Така треторазрядните служители богатеели на гърба на шефовете си, само че това бил най-малкият проблем. За да си избие парите, господин Бачорски наемал без изрядни трудови контракти мургави крадли с дебели досиета да въртят метли и прахосмукачки против жълти стотинки. Вместо да хигиенизира поверените му вериги с качествени препарати, той внасял полу легално отровни прахове и сапуни от Китай, злословят недоброжелателите му. Това обяснявало за какво в “Метро ” и “Технополис ” зачестили алергиите измежду личния състав, а подовете и стените били очевидно захабени.

За похлупак откогато “Бонанза Бачорски ” поела чистенето в “Метро ”, процентът на откраднати хранителни артикули скочил тройно. Служителите на веригата с съображение подозирали, че мургавите хигиенистки всекидневно си пълнят джобовете с вафли, шоколади и колбаси, само че мениджърите не давали да се каже неприятна дума, защото Бачорски им пълнел гушите с тлъсти комисионни. 

Според един от проверяващите, с които нашият екип се срещна, в Национална агенция за приходите и Главна ревизия по труда също отлежавали сигнали, че “Бонанза Бачорски ” наема хора от малцинствата без документи, на половин ден или единствено с цивилен договори. Голяма част от договорите за разчистване се сключвали в джука форма с цел да не бъдат облагани облагите с налози. Логично компанията селектирала работната ръка измежду най-ниските пластове на циганското малцинство, които в огромната си част били изпечени крадли с досиета. 

В общественото пространство от години се приказва, че алчността на Даниел Бачорски му изиграла неприятна смешка. В желанието си да стане монополист на пазара за почистващи услуги, качеството му било под всякаква рецензия. Дори когато нямало проблем с кражбите, хигиената в поверените обекти била под всякаква рецензия, циганките шетали през просото с цел да имат време да покрият оптимален брой адреси. Това важало изключително за офисите и комерсиалните площи, където контролът от страна на клиентите също бил мощно занижен.

За сметка на неточната си работа, приходите на “Бонанза Бачорски ” били повече от забележителни. Босът Даниел съвсем всяка седмица може да бъде засечен в първокласен хотел на екзотична дестинация. Заедно с втората си брачна половинка Атанаска посрещнали Никулден в баровска резиденция в Копенхаген, а единствено седмица преди този момент кичозната двойка качи в инстаграм снимки от о-в Бали, и това при изискване, че при започване на м. ноември двамата млади се бяха уединили край езерото Комо в Италия. Освен стандарт на дубайски шейх, Даниел Бачорски имал афинитет и към друга ориенталска по-рядка - многоженството. Грозните клюки описват, че до момента в който Атанаска била бременна с общия им правоприемник, Даниел бил щастливо женен за първата си брачна половинка Емилия Лозанова, и двамата отглеждали русокосата си дъщеричка. Въпреки, че към днешна дата той показва моногамия и мощна обвързаност към втората си младоженка, първата била назначена за шеф с 6-цифрена заплата в “Бонанза Бачорски ” и де факто управлявала фирмите на някогашния си мъж. Майката на първото му дете карала първокласен фирмен автомобил и не отстъпвала по скъпи капризи на наследницата си. Това пораждало злословия измежду личния състав, че Бачорски постоянно се разписвал полово в креватите и на двете си дами, които наподобяват като сестри-близначки. Без да му пука от обвиняванията в небрежност и джебчийство, Даниел безочливо парадирал със скъпите си лимузини с надпис на задния похлупак: “Да си чистач не е срамно ”. Съдейки по благосъстоянието му, явно е и много доходно. 

Очаквайте следствие по какъв начин Даниел Бачорски тормози живущите в кв. Драгалевци, както и абсурден запис по какъв начин босът на “Бонанза Бачорски ” изнудва свои клиенти.
Източник: crimesbg.com













 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР