Долната камера на Конгреса одобри предложение на републиканеца Крис Смит,

...
Долната камера на Конгреса одобри предложение на републиканеца Крис Смит,
Коментари Харесай

Топ Швейцарски Учен: В България Пълзи Страшно Биологично Оръжие Разработено От Пентагона!

Долната камера на Конгреса утвърди предложение на републиканеца Крис Смит, което ще ревизира дали някои от военните разработки не са излезли отвън надзор. Вследствие на това основния контрольор на отдела за защита ще би трябвало да извърши следствие дали Съединени американски щати са " опитали с кърлежи и инсекти по превръщането им в преносител на биологично оръжие сред 1950 година и 1975 година ".

Разследването би трябвало да оцени обсега на опитите и " дали някои от употребяваните кърлежите и насекомите, не са били пуснати отвън лабораториите - преднамерено или по случайност ".

Предстои Сенатът или горната камера на Конгреса на Съединени американски щати да утвърди към този момент признатото на по-ниско равнище предложение на Крис Смит. Според него в продължение на десетилетия някои от най-хубавите щатски учени са работили по превръщането на кърлежите в преносители на рискови заболявания.

Смит съобщи, че е бил повлиян по тематиката от лекаря от Станфордския университет Крис Нюби, написал книгата " Ухапан: Тайната история на лаймската болест и биологичните оръжия ", оповестена през май тази година. Републиканецът добавя, че всяка година към 400 000 американци се заразяват от рисковата болест, тъй че въпросът не би трябвало да се подценява. За съпоставяне в цяла Европа случаите на болести са сред 30 и 60 хиляди годишно.

Роденият в Швейцария изобретател на патогена на Лаймската болест (Borrelia burgdorferi), Уили Бъргдорфър, твърди, че " Лаймската зараза е боен опит, който се е объркал ". Любопитен факт е, че болестта за пръв път е диагностицирано през 1975 година в Съединени американски щати, като то е наречено на американските градове Лайм и Олд Лайм в Кънетикът.

Освен с научна активност Бъргдорфър се е занимавал с изработката на биологичните оръжия за Пентагона. Ученият, който умря през 2014 година, разкрива малко преди гибелта си, че е бил претрупан с размножаването на бълхи, кърлежи, комари и други кръвосмучещи инсекти и заразяването им с патогени, които предизвикват човешки заболявания.

Според книгата на Крис Нюби в някои от опитите американските военни са пускали инфектирани кърлежи и инсекти над жилищни региони в Съединени американски щати. Идеята на Пентагона е била да ревизира по какъв начин и какъв брой бързо се популяризират създадените заболявания и какъв брой дейно е основаното биологично оръжие.

" Подобна скица би могла да изясни взривът на Лаймската болест в Съединени американски щати през 60-те години и към момента високите ѝ равнища в някои елементи на Америка ", споделя писателят.

Ню Джърси е един от щатите, в които има непропорционално високи равнища на Лаймската болест и до ден сегашен.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР