Долна Митрополия - място, с Висшето военновъздушно училище Георги Бенковски,

...
Долна Митрополия - място, с Висшето военновъздушно училище Георги Бенковски,
Коментари Харесай

Радослав Панталеев като Фюри по пътя към Токио 2021

Долна Митрополия - място, с Висшето военновъздушно учебно заведение " Георги Бенковски ", където се приготвят бъдещите български летци. Именно там организира тренировките си и последният ни медалист от международно състезание по бокс – Радослав Панталеев. При неналичието на други условия поради пандемията от ковид, той е заставен да тренира с наличното вкъщи.
Прекратяват олимпийската подготовка в Лондон Състезанието ще продължи през месец май
Панталеев е под 14-дневна карантина, защото се върна неотдавна от европейската олимпийска подготовка в Лондон. Надпреварата бе отсрочена след третия спортен ден, а квотите за Токио по този начин и не бяха разпределени. Нещо повече: Радослав даже не съумя да се качи на кръга, тъй като по стратегия първата му среща в категория до 91 кг щеше да се организира на идващия ден.

Сега, окуражен да подпечата мястото си на най-големия състезателен конгрес, бронзовият медалист от международното състезание в Екатеринбург през 2019 година употребява времето в изолираност, с цел да поддържа форма.

Освен обичайна част от подготовката - скачане на въже, Панталеев прави лицеви опори на тревата, като даже мощният кучешки лай не може да го разконцентрира.

Подобно на един от най-известните боксьори при експертите - Тайсън Фюри, който се готвеше за връщането си на кръга, бягайки с дърво на тил, Панталеев употребява греда като спомагателна тежест, с цел да прави по-натоварващи клекове.
View this post on Instagram
Up hill this morning on a freezing cold run, -2 @mtkglobal @ringtv @appliednutrition.uk @isaaclowe6

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101) on Mar 3, 2018 at 1:59am PST

Бокс с тоалетна хартия и игри на FIFA със семейство Далаклиеви (ВИДЕО) Последният ни международен първенец е татко за образец
Боксьорът ни счита отлагането на Игрите в Токио с една година за вярно решение.

" На мен в началото не ми се вярваше, че ще се стигне до такава степен, само че когато прекратиха квалификациите в Лондон и ни сложиха под карантина за две седмици, осъзнах, че нещата са в действителност съществени. Сигурно много спортисти са разочаровани, както и аз, до известна степен. Настройката в този момент би трябвало да бъде ориентирана за следващата година. В последна сметка най-важно е здравето на хората и на спортистите. Пожелавам на цяла България това да премине колкото се може по-бързо. "

Докато се възстановява ситуацията, Панталеев продължава да тренира крепко в Долна Митрополия, а задачата остава същата – присъединяване на олимпийските игри в Токио.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР