Dolfi e компактно устройство за изпиране на дрехи с помощта

...
Dolfi e компактно устройство за изпиране на дрехи с помощта
Коментари Харесай

Dolfi: ултразвукова джобна пералня с цена $189

Dolfi e плътно устройство за изпиране на облекла благодарение на ултразвукови талази. След сполучливото приемане на финансиране посредством уебсайт за потребителско вложение, компанията започва продажбите на забавния уред.
Според спецификациите на устройството, един цикъл на изпиране продължава 30 минути. В съпоставяне с класическите перални машини се изразходва 80% по-малко сила. Производителят декларира, че Dolfi може да се употребява за всевъзможен тип тъкани, в това число скъпия кашмир.



Размерите на Dolfi са колкото елементарен тоалетен сапун и устройството не заема доста място в багажа. За да се реализира изпирането, нечистите облекла или долни дрехи би трябвало да се слагат в някакъв съд с вода, в които е прибавен перилен препарат. Ултразвуковите талази, предавани от Dolfi основават мехурчета под високо налягане, които доста добре почистват облеклата.



Финансирането на Dolfi стартира още през 2015 година. През това време неговите основатели привлякоха към $1 милион вложения. Към сегашен ден те могат да създават по 100 000 броя от джобната пералня Dolfi.

Финалната цена на джобната ултразвукова пералня Dolfi е $189 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР