Долф Лундгрен разкри, че редовно е практикувал групов секс с

...
Долф Лундгрен разкри, че редовно е практикувал групов секс с
Коментари Харесай

Долф Лундгрен: Оргиите пречеха на кариерата ми

Долф Лундгрен разкри, че постоянно е практикувал колективен секс с някогашната си половинка Грейс Джоунс. Той съобщи, че постоянно се е забавлявал с до четири или пет девойки вкупом и то тъкмо в разгара на славата си.

Лундгрен счита обаче, че тези оргии са пречели на кариерата му на екшън воин, защото го уморявали прекалено много.

Актьорът, който в този момент е 60-годишен, признава че през 80-те години на предишния век, интимният му живот е бил много натоварен, само че не знае дали е било за положително.

Той споделя пред вестник The Sun следното: „ Редовно практикувах колективен секс с Грейс или без нея. Понякога тя си идваше с приятелки у дома, с по 4-5 девойки..., а на другата заран от мен се очакваше да отида на работа и да се удрям със Силвестър Сталоун, а аз бях изтощен от вечерта. “

Долф среща попзвездата Грейс Джоунс, която през днешния ден е на 70 година, още до момента в който работи като неин телохранител. Двамата имат няколкогодишна връзка, която се утежнява 6-месеца откакто Лундгрен също става прочут.

Той доближава международна популярност с ролята си на безмилостния съветски боксьор Иван Драго в „ Роки IV “.

Гледайки обратно Долф признава, че животът му в спалнята е бил изпълнен с провокации като сексът с изцяло непознати дами за една нощ е бил нещо напълно общоприетоо за него.

Долф споделя, че е пробвал и опиати, само че в никакъв случай не се е пристрастявал към тях. Той споделя: „ Не съм опитвал тежки опиати като крек. През 80-те опиатите не бяха чак такава огромна опасност за обществото. Просто богати хора се забавляваха с тях, само че никой не крадеше и не убиваше поради дрога. “

През 90-те Долф се дами за шведската дизайнерка на бижута Анет Квиберг, от която има две дъщери – Ида и Грета.

Източник: tialoto.bg
Снимка: reuters.com
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР