Документи, получени от руското разузнавата потвърждават, че в Украйна, в

...
Документи, получени от руското разузнавата потвърждават, че в Украйна, в
Коментари Харесай

След следи от мръсна бомба, Русия откри и биологично оръжие в Украйна

Документи, получени от съветското разузнавата удостоверяват, че в Украйна, в непосредствена непосредственост до Русия, са били разработвани съставни елементи за биологични оръжия.

Документите са получени от чиновници на украински биолаборатории, съобщи пред публицисти генерал-майор Игор Конашенков, представител на съветското Министерство на защитата.

" Получените документи удостоверяват, че съставни елементи за биологични оръжия са били разработвани в украински биолаборатории, които се намират в непосредствена непосредственост до съветска територия ", сподели Конашенков.

Документите са разкрити в хода на специфичната интервенция в Украйна на съветските въоръжени сили и разкриват обстоятелства, че военно-биологичната стратегия е финансирана от Съединени американски щати.

Получената информация е за незабавно заличаване на изключително рискови патогени: патогени на чума, антракс, туларемия, холера и други смъртоносни заболявания на 24 февруари.

Подчертава се, че лабораториите се намират в непосредствена непосредственост до съветската граница.
 Снимка 565922
В неделя съветски медии цитираха необятно и неназован източник, според който Украйна е покрай основаването на нуклеарно оръжие въз основата на плутоний - " мръсна бомба ". В изявленията източникът не се базира на доказателства.

Според информацията на ТАСС, РИА и Интерфакс " представителят на способен орган "  Украйна създава нуклеарни оръжия в разрушената атомна електроцентрала в Чернобил, спряна през 2000 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР