Документът включва диаграма на първия ден от напускането на ЕС

...
Документът включва диаграма на първия ден от напускането на ЕС
Коментари Харесай

Аларма За Българите Във Великобритания! Нищо Не Може Да Ни Подготви За Това, Което Идва След Брекзит!

Документът включва диаграма на първия ден от напускането на Европейски Съюз без договорка. Сутринта в 7 часа кабинетът ще изслуша " отчети за обстановката " от цяла Англия. После следват срещи по министерства със чиновници, които имат непосредствени задания по обезпечаване на ред и успокоение в страната. Това продължава до сутринта на идващия ден.

Вече са били и проиграни вероятни обстановки след Брекзит без договорка. Така в Кент са извършени тренировки, с цел да види по какъв начин учебните заведения, лечебните заведения и моргите ще се оправят с 10 000 камиона, паркирани на пътища наоколо до оживени пристанища и очакващи да изоставен страната.

В четвъртък предходната седмица стана ясно, че Министерството на защитата е построило бункер под главната си постройка в Уайтхол, с цел да координира военните дейности по време на настъпилия безпорядък.

Правителството искрено показва, че съществува възходящата угриженост по отношение на спирането на снабдяването на популацията със артикули, храни, медикаменти и евентуално с евентуален дефицит на всичко, чак до тоалетната хартия.

Документът е раздаден на висшите чиновници в цялото държавно управление, също по този начин и на структури като полицейски сектори, общини и представители на държавните институции в районите на страната.

Предвижда се при Брекзит без договорка министерствата и организациите да работят без спиране за нескончаем интервал от време. За 12-те области с най-голям висок риск се подхващат ограничения за обезпечаване на превоз, здравни услуги, доставяне с храна и вода.

" При плануваните догатки се приема, че командването, контрола и координацията могат да продължат, през сериозната фаза, най-малко 12 седмици и може да изискват денонощна работа за всички министерства и организации ", се споделя в документа. Някои въздействия могат да продължат и до 24 седмици.

Най-важните решения в отговор на всяка евентуална рецесия ще бъдат взети от преднамерено основана през януари подкомисия, която е под персоналното ръководство на премиера.

Тя ще има необятни пълномощия да се намесва и да разпорежда незабавни ограничения, в това число активизиране на военните и унищожаване на регулациите, в случай че е належащо.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР