Документът е част от сделката за Брекзит, която позволява на

...
Документът е част от сделката за Брекзит, която позволява на
Коментари Харесай

Brexit - грешки и от двете страни

Документът е част от договорката за Брекзит, която разрешава на Северна Ирландия да работи в сходство с някои търговски правила на Европейски Съюз. Опозицията недоволства, акцентирайки, че договорът „ основава бариери сред Англия и Северна Ирландия, които не са съществували преди “.

Според ирландския министър председател обаче, защото Brexit беше натрапен без единодушието на северноирландската общественост, време е да се търси „ еластичност и място за промени “. Лео Варадкар добави, че тази позиция споделя и председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

Въпросите дали Брекзит е със знак „ плюс ” или е безапелационен минус не престават в Обединеното кралство и през новата година, а indy100.com синтезира „ вредите ”.

Свободата на придвижване из Европейски Съюз завърши за жителите на Обединеното кралство. За да се реалокират в страна от Европейски Съюз, британците ще би трябвало да следват имиграционните правила. Особена угриженост провокират последствията, пред които се изправят трансграничните фамилии. Но и пътуването из Европейски Съюз няма да е елементарно за британците, въпреки че...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР