Документалният филм за Майкъл Джордан и шампионския тим на Чикаго

...
Документалният филм за Майкъл Джордан и шампионския тим на Чикаго
Коментари Харесай

Филмът за Джордан ще напомни на младите кой е най-великият, заяви известен журналист

Документалният филм за Майкъл Джордан и шампионския отбор на Чикаго Булс от 90-те стартира излъчването си другата неделя. " Последният танц " ще подсети на почитателите на баскетбола за феноменалния Ем Джей и въздействието му в НБА и играта с оранжевата топка като цяло. 10-серийният филм провокира от ден на ден мнения, а един от тях принадлежи на журналиста от Fox Sports Колин Кауърд, който свърза дългогодишния спор сред ЛеБрон и Джордан с кино лентата.

" ЛеБрон ще си седи у дома в 17-ата си година в НБА, а познайте какво стартира след към седмица: документалният филм за Майкъл Джордан в 10 елементи. 20-годишните в никакъв случай не са гледали играта на Джордан онлайн. Нито 30-годишните. Аз обаче съумях и по тази причина споделям, че Майкъл е най-хубавият състезател в историята... Но доста 20-годишни са почитатели на ЛеБрон, тъй като са живели в неговата епоха ", сподели Кауърд.

" И познайте какво? Във всяко токшоу ще се приказва: " Хей, забравих, че Джордан е най-великият състезател в историята. " И Леброн ще си седи у дома и ще гледа кино лентата като негов съперник. Едно е документалният филм на Джордан да върви, до момента в който вкарваш по 32 точки всяка нощ, само че друго е да си седиш у дома и да го гледаш, а по-късно да пуснеш спортните канали, където се приказва " Ей, този спор е малоумен, ясно е, че Джордан е доста по-добрия ", добави още журналиста.

Кауърд засегна и един от известните цитати на ЛеБрон - " ЛеБрон бе споделил " Мотивацията ми е призракът, който пъдя, призракът, който играеше в Чикаго ". Е, познай какво: Призракът идва още веднъж в 10 епизода ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР