Документалният филм за Дейвид Бекъм предизвика огромен фурор. Но един

...
Документалният филм за Дейвид Бекъм предизвика огромен фурор. Но един
Коментари Харесай

Любовницата на Бекъм го обвини в лъжа

Документалният филм за Дейвид Бекъм провокира голям възторг. Но един човек не е удовлетворен от него – Ребека Лус. Любовницата на Бекъм го упрекна в неистина.

Наред с триумфите и паденията му на терена, всички чакаха с неспокойствие да схванат и елементи към фамилните му връзки с някогашната певица от групата “Спайс гърлс ” и сегашен дизайнер Виктория Бекъм.

Двамата споделиха по какъв начин се е развила връзката им през годините и разясниха всички щастливи и сложни моменти, през които са минали като двойка. Безспорно, най-очакваният миг беше този, който се случи през 2004 година

Тогава медиите гръмнаха с новината, че Дейвид Бекъм е изневерил на жена си с асистентката си Ребека Лус. Самата тя няколко месеца по-късно удостовери всичко написано по техен адрес

Дейвид обаче тогава замълча, същото направи и Виктория. Двамата разясниха този миг едвам в този момент, в документалния си филм. Те по-скоро описаха по какъв начин са минали през този интервал и по какъв начин са избавили връзката си. Двойката обаче нито удостовери, нито отхвърли за изневярата. Но това върна медийния интерес още веднъж към Ребека, която през днешния ден е щастливо омъжена и е майка на две деца.

Въпреки че през миналите години холандката да резервира безмълвие по тематиката, в последна сметка реши да приказва. По този метод тя се пази от връхлетелите я нови нападки.

“Всичко е в стила: “Горкият аз ”, а би трябвало да поеме отговорност. Разбира се, той може да споделя каквото си изиска. Разбирам, че има някакъв обществен имидж, само че се показва пред обществото като жертва. Мен ме показва като човек, който си е измислил тези истории. Да, историите, които се пишеха, бяха ужасни, само че те бяха истина. Едно е да държиш за себе си тези неща, тъй като са част от твоя персонален живот и е напълно друго да подвеждаш феновете. Много хора бяха не запомнили за цялата тази история. Той я извади още веднъж, освен това по метод, който рефлектира на репутацията ми ”, показа Ребека в изявление.

Обикновено дискретната някогашна “спайска ” разкрива няколко секрети за брачния си живот

Освен че се връща към първите срещи – на паркинги – с футболиста, тя споделя и за слуховете за невярност, които слагат брака ѝ на тестване преди двадесет години. Докато Дейвид Бекъм живееше в Испания и играеше за Реал Мадрид, се твърдеше, че спортистът се е сближил с асистентката им Ребека Лоос, написа БГНЕС.

“Това беше най-трудният миг за нас. Защото като че ли светът беше против нас ”, споделя Виктория Бекъм. “Ние бяхме един против различен, в случай че би трябвало да съм изцяло почтена. Когато бяхме в Испания, нямахме чувството, че сме дружно. И това е тъжно. Дори не мога да ви кажа какъв брой мъчно беше. И по какъв начин ми се отрази. ”

По времето, когато се причислява към Реал Мадрид през 2003 година, Дейвид Бекъм се реалокира в Испания самичък. Виктория остава със синовете им Бруклин и Ромео в Англия.

“За една нощ съм продаден, в идващия миг съм в един град, не приказвам езика. По-важното е, че нямах семейство ”, спомня си спортистът в минисериала си. “Честно казано, не знам по какъв начин се справихме с това. Виктория значи всичко за мен. Да я видя засегната беше необикновено мъчно. Но ние сме бойци и в оня миг трябваше да се борим един за различен, трябваше да се борим за фамилията си ”, добавя той.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР