Документалната поредица за живота на футблиста Дейвид Бекъм вече е

...
Документалната поредица за живота на футблиста Дейвид Бекъм вече е
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм се разплака заради изневярата: С Виктория сякаш се давехме


Документалната поредност за живота на футблиста Дейвид Бекъм към този момент е в Netflix и всички приказват за нея. В един от фрагментите виждам икзлючително уязвимия Дейвид Бекъм, който се разплаква, до момента в който си спомня за най-тежкия интервал в живота си.

Бекъм разкрива, че с Виктория като че ли " са се давели " по време на най-голямото тестване за брака им. То се случва през 2003-та година е обвързвано с упоритите клюки, че футболистът има спекулация с някогашната си персонална асистентка Ребека Лос.
                             

Слуховете за изневярата на Дейвид плъзват из всички таблоиди, бракът им е изложен на първа страница, а Дейвид и Виктория не са сигурни, че могат да продължат напред след обвиняванията.

" По това време таман се бях преместил да играя в Испания. Продадоха ме за ден. Днес бях в Англия, на другия ден към този момент работех в Испания. Нов град, чужд език. Семейството ми не беше до мен. Беше извънредно мъчно ", споделя Бекъм през сълзи.
                             

Виктория също се включва в описа и споделя следното: " Това беше най-трудният интервал в живота и връзката ни. Усещахме по какъв начин целият свят е против нас. Самите ние не се разбирахме доста по това време. Преди да отиде в Мадрид, бяхме двамата против целия свят. Бяхме дружно, бяхме свързани, подкрепяхме се. Но когато той се реалокира в Испания, към този момент не бяхме компактно един до различен и беше доста тъжно. "

Дейвид допълня: " Всяка заран се будех и се чудех какво ще се случи. С Виктория като че ли се давехме. "
                             

Бекъм избухва с рев след въпроса на водещия по какъв начин са се справили и са запазили брака си. Той поема надълбоко въздух и дава отговор:

" Не знам. Наистина не знам по какъв начин го преодоляхме. "

През сълзи той продължава: " Виктория е всичко за мен. Беше извънредно да я виждам по какъв начин страда. Но ние сме бойци. Трябваше да се борим един за различен, за фамилията ни и го направихме. Защото знаехме, че си заслужава. "

Вижте фотоси на цялото семейство от премиерата на сериала:
 Семейство за образец: фотоси от премиерата на сериала  Семейство за образец: фотоси от премиерата на сериала  Семейство за образец: фотоси от премиерата на сериала  Семейство за образец: фотоси от премиерата на сериала
​​​​​​
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР