Документалната поредица за душевното здраве, която принц Хари и Опра

...
Документалната поредица за душевното здраве, която принц Хари и Опра
Коментари Харесай

Сериалът на Хари и Опра тръгва през април

Документалната поредност за душевното здраве, която принц Хари и Опра Уинфри /специален посетител на кралската сватба/ заснеха през 2019-а, ще излезе напролет. TV Apple, стрийминг платформата на „ Епъл “, ще я завърти през април. Спред Хари епизодите са отдадени са " невероятната мощ на човешкия дух, борещ се да излезе от мрака и ще оказват помощ на феновете и на всички нас да разберем по-добре себе си и хората към нас ". Това обаче не значи, че синът на Даяна е трансформирал отношението си към медиите, които непрекъснато преследват фамилията му, откогато се е родил.   „ Аз съм на  страната на Хари. Пресата е отговорна за гибелта на майка му, а в този момент медиите раздират и жена му на късчета. Той би трябвало да отбрани фамилията си “, разяснява Хю Грант. Наоми Кембъл също съобщи, че изцяло поддържа Хари и Меган в протеста им против папараци и злобни кореспонденти. „ Познавам добре Хари и Меган. Когато разбрах, че тя ще предприеме юридически дейности срещу таблоидите, си помислих: „ Браво,  това ще й бъда от изгода “, сподели международният топ модел пред The Guardian, откакто Маркъл подаде желае против Mail on Sunday, където се появи писмо от кореспонденцията с татко й. Меган обаче е прекомерно наивна – няма човек, който да е спечелил войната с публицистите. Битката – може би, само че не и войната. Сега съпрузите са решили да работят с млади и никому незнайни хора от пресата и тв каналите – които, естествено, могат да бъдат по-лесно манипулирани – и да се откажат от абонамента си в  Royal Rota: системата, която от 40 години насам обезпечава извънреден достъп до кралските събития и изявленията единствено на дребен брой английски вестникари и водещи. Няма подозрение, че Хари и Меган ще изолират от желанията си Daily Mail и The Sun, само че също по този начин няма и подозрение, че двата вестника ще продължат да ровят непрекъснато към тях.

Извън мнението на звездите, Хари и Меган се кълнат, че поданиците са на тяхна „ страна “ и ги предизвикват в мераците им да открият „ смяна “. Но това звучи съвсем комично. Лейбъристите единствено чакат следващото кралско бъркане в държавната хазна, с цел да наддат писък, а консерваторите, естествено, са правилни на Елизабет Втора.

Някои анализатори считат, че злите демони на Меган са сякаш спецовете от предходния й пи ар офис. Вероятно те са изработили схемата за възобновяване на имиджа и повторното завземане на предходните челни позиции в класациите за рейтинг. Именно въпросните специалисти са настървили Хари и Меган да съдят трите таблоида и да откровеничат в тв изявленията. И несъмнено тяхна е и акцията за флашмоба #WeLoveYouMeghan, която предизвика хиляди почитатели на Меган да й се обяснят в обич. Но съдейки по най-актуалните мнения в английската преса, даже най-преданите поклонници на Маркъл сега се дистанцират от нея и не утвърждават дейностите й.        

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР