Документален филм за живота на красивата гимнастичка Цвети Стоянова скоро

...
Документален филм за живота на красивата гимнастичка Цвети Стоянова скоро
Коментари Харесай

Цвети Стоянова снима филм за живота си!

Документален филм за живота на красивата гимнастичка Цвети Стоянова скоро ще бъде реалност. Лентата се споделя „ Оглушителна тишина “ и ще е с присъединяване на самата Цвети. Добрата вест споделя гимнастичката точно на 80-годишнината на баба си Цеца.

„ Един дълго чакан миг настъпи тъкмо точно на празника на баба и съм извънредно горда да споделя с вас, че през вчерашния ден получихме утвърждение от НФЦ за реализация на документален филм с мое присъединяване: „ Оглушителна тишина ”. Надявам се и имам вяра, че оттук насетне най-хубавото занапред следва! “, разкрива гимнастичката.

За момента повече детайлности за кино лентата се пазят в загадка, само че скоро Цвети ще разкрие напълно сюжета на лентата. Тя ще е обвързвана с художествената гимнастика и живота на красивата Стоянова . Най-вероятно филмът ще засегне и един от най-тежките интервали в живота на хубавицата - полета от шестия етаж преди четири години. Близките на гимнастичката имат вяра, че господ е избавил тогава Цвети от най-лошото.

До през днешния ден бабата на Стоянова й прави курбан. След шест интервенции и дълъг интервал на възобновяване гимнастичката живее нов живот. От известно време хубавицата, която приключи НСА, тренира дребни деца. Голяма пристрастеност на хубавицата е изработването на бижута, с които си докарва и спомагателни приходи.

Любимата баба на Цвети , на която хубавицата е кръстена, споделя, че внучка й обича доста децата, само че не бърза да се дами. Не е ясно дали хубавицата има мъж до себе си. Последният спряган за нейно гадже бе артистът и режисьор Мариан Вълев, само че двамата по този начин и не демонстрираха очевидна непосредственост.

Самата баба Цеца е най-близкият човек до Цвети. Тя я е отгледала след гибелта на майка й Анета. За своя празник Цветанка бе сюрпризирана от внучка си с голяма торта и балони. „ Благодаря ти, бабо, че си ме отгледала, възпитала, изтърпяла и каквото и да е било, постоянно си стояла до мен и си вярвала в моите сили и благоприятни условия! “, показа Стоянова в мрежата.

В момента Цвети е отдадена напълно на работата си, а скоро ще стартират и фотосите на документалния филм. Пред две години златното момиче пресъздаде персоналната си драма в клип на фолкпевеца Константин към песента „ 107 дни “, с което сподели, че е оставила предишното зад тила си и нещастието я е направила по-силна от преди.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР