Документален филм, чиято цел е да вдъхнови протести срещу фермерите

...
Документален филм, чиято цел е да вдъхнови протести срещу фермерите
Коментари Харесай

Филм за клането на животни ражда вегани екстремисти ВИДЕО

Документален филм, чиято цел е да въодушеви митинги против фермерите от военно настроени вегани, е описван като толкоз заплашителен, че даже и най-закоравелите фенове не могат да го изгледат до край, написа в "Дейли Мейл ".

Dominion, документалната лента от 2018 година, употребява фрагменти от дронове и скрити камери за снимането на протичащото се във фермите за животни.

Филмът е съзнателно сниман по този начин, че да роди ново потомство от по-военно настроени вегани, които да провеждат офанзиви по фермите и местата за преправка на месо.



Ключово искане на веганите протестъри, които неотдавна се пробваха да спрат работата на огромна плантация до Мелбърн, е филмът да стане наложителен за всички деца, навършили 15 години, в учебните заведения.


Хората, гледали кино лентата, настояват, че са от дъното на душата си шокирани и обезпокоени от фрагментите. "Изгледах 6 минути от кино лентата. Само толкоз устоях ", написа човек, гледал лентата в мрежата.

"Започнах да рева, доповръща ми се ", продължава той.
"Трябваше да го спра. Беше прекомерно шокиращо. И без това към този момент съм веган, нямаше потребност да си предизвиквам такава болежка. Плачех от самото начало. Никога не съм ял месо през живота си. Наистина е тотално откачен ", написа различен.

"Мисля, че филмът би трябвало да стане наложителен за гледане в учебните заведения. Наистина е сложен за гледано, само че го направих към този момент няколко пъти с мои другари ", споделя трети.

Всички, които ядат месо, би трябвало да го изгледат, безапелационен е четвърти.
Документалната лента демонстрира по какъв начин животните са хвърляни и удряни с палки, до момента в който пробват да избягат от клането си.
Други подиуми демонстрират изискванията, в които живеят животните във фермите.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР