Докторът на военните науки Константин Сивков смята, че масираните удари

...
Докторът на военните науки Константин Сивков смята, че масираните удари
Коментари Харесай

Руски експерт за ударите по инфраструктурата на Украйна: Това е само началото

Докторът на военните науки Константин Сивков счита, че масираните удари с високоточни оръжия по инфраструктурата на Украйна са били демонстративни.

" Ударите бяха демонстративни, тъй като измежду техните цели не бяха основни сгради, в които се намира военното и политическото управление на Украйна. Да, развалени са няколко електростанции, само че съм уверен, че огромната част от тях могат да бъдат възобновени в къси периоди. Затова аз смятам, че това беше предупредителна офанзива — проява на нашите благоприятни условия да нанасяме такива масирани ракетни удари, както и нашата решителност ", разяснява Сивков пред РИА Новости.

Специалистът посочи, че Русия разполага с задоволително ракети, с цел да продължи да нанася удари с сходен интензитет по украинските обекти.

" Комсомолская истина " напомня, че президентът Владимир Путин организира изключително съвещание със Съвета по сигурността на РФ и на него съпостави Киевския режим с интернационалните терористи.

Изданието напомня, че на 10 октомври бе сбъднат най-масираният съветски удар по Украйна. Ракетите бяха нацелени директно по огромните градове — Киев, Харков, Лвов, Одеса, Кривой Рог и други С прецизни удари бе изумена сериозна инфраструктура - връзки, електростанции, командни пунктове.

Подчертава се, че общо са били изстреляни към 200 ракети и бойни дронове-камикадзе.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР