Докторът на националния отбор по футбол Бисер Бочев, заедно с

...
Докторът на националния отбор по футбол Бисер Бочев, заедно с
Коментари Харесай

Доктор Бочев: Ще има специален график за провеждането на мачовете

Докторът на националния тим по футбол Бисер Бочев, дружно с делегата на УЕФА Илия Илиев, дадоха конференция, в която приказваха за новите правила при рестарта на efbet Лига.

„ Хигиена и физическа отдалеченост, в пространствата, където е допустимо. Първоначално, в тренировките, не трябваше футболистите да удрят топката с глава и да не я питат с ръце. В последните дни все по-стабилно се приказва, че броят на инфектираните понижава. Мерките, които се поставят, стават все по-малко и се облекчават ", разгласи доктор Бочев.

На въпрос за какво по стадионите не може да участват 30% от потенциала на оборудванията, а биват допускани същия % хора в кината и театрите, доктор Бочев съобщи:

„ Когато се написа тази идея, към момента тези ограничения не бяха на разположение. Предполагам, че при съществуване на още учредения, ще се намерения и за този въпрос. Важно е подсигуряването на феновете. Обикновено това са едни компактни групи, които мъчно биха спазвали дистанцията. Моето мнение е, че спортната аудитория не би трябвало да се дели от тази, която посещава концерти и други сходни мероприятия. Вероятно този въпрос доста скоро ще бъде разискван, както и в европейския футбол. Като цяло всички тези ограничения се трансформират със заповеди на Министерството на здравеопазването и спорта ", добави още той.

Илия Илиев добави, че ограниченията, които се взимат, са по европейски стандарт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР