Доктор Венцислав Анков ще бъде отличен с приза „Лекар на

...
Доктор Венцислав Анков ще бъде отличен с приза „Лекар на
Коментари Харесай

Награждават топ хирург от Врачанско с „Лекар на годината 2019”

Доктор Венцислав Анков ще бъде отличен с наградата „ Лекар на годината 2019”. Хирургът, работещ в МБАЛ – Мездра е номиниран за високата премия от всички лекари от Врачанска област, оповестиха от Българския лекарски съюз във Враца.
Призът „ Лекар на годината 2019” ще му бъде връчен на 17 октомври от управлението на Българския лекарски съюз, на специфична гала в зала Роял на столичния хотел Балкан. Доктор Анков е номиниран в категорията „ Дългогодишна активност в региона на медицината и деен принос в развиването на специалност”. Той е единственият доктор от Врачанско, който ще получи високия приз в столицата.
Сред формалните посетители на церемонията ще са Диана Ковачева - омбудсман на Република България, здравният министър Кирил Ананиев, доктор Даниела Дариткова - ръководител на парламентарната комисия по опазване на здравето, депутати, шефове на лечебни заведения, представители на разнообразни организации в опазването на здравето и лекари.
Призът „ Лекар на годината 2019” от лекари от област Враца ще бъдат връчени на 1 ноември. Към днешна дата към момента не са ясни имената на медиците, които ще бъдат удостоени с високата премия, защото към момента тече гласоподаване измежду лекарите от региона.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР