Доктор Валентин Христов е кандидатът за кмет на община Плевен,

...
Доктор Валентин Христов е кандидатът за кмет на община Плевен,
Коментари Харесай

Валентин Христов е кандидатът за кмет на Плевен, издигнат от ГЕРБ

Доктор Валентин Христов е претендентът за кмет на община Плевен, повдигнат от политическа партия (ПП). Той е и лидер на листата с претенденти за общински съветници на партията. 

Д-р Христов бе показан през днешния ден пред публицисти при регистрацията в Общинската изборна комисия на листата за общински съветници, за кмет на общината и за кметове на обитаеми места за идните локални избори на 29 октомври. Той е един от водещите експерти по инвазивна кардиология, с над 16 години опит в региона. Д-р Христов беше и претендент за депутат от гражданската квота на коалиция ГЕРБ-СДС на парламентарните избори през април. 

" Листата е доста уравновесена – със мощни персони, които имам вяра, че ще завоюват доверието на хората. Ще заложим на напълно положителна акция, в която ще предложим на жителите решения и нова визия за развиването на нашия град. Влизам в това съревнование с дълбоката увереност, че Плевен има потребност от качествено ново ръководство ", сподели претендентът за кмет.

Заедно с него при внасяне на документите за регистрация в ОИК бяха общинският началник на партията Емил Инджиян и първите няколко претенденти от листата за Общинския съвет.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР